7 maart 2024

Nieuwe partner IMMX

Randy Cillekens

Naar overzicht

IMMX als creatieve partner van Serena.

IMMX kent een rijke historie in de reclamewereld en in 2022 ontstaan door een fusie van de Roermondse bureau's 2-XL en DimCoppen.

Vanuit het kantoor in de ECI in Roermond maakt het team van IMMX de meest creatieve concepten en baanbrekende oplossingen voor hun klanten.

IMMX is gespecialiseerd in Imago & Reputatiemanagement, Leadgeneratie, Digital Commerce en Employer Branding & Recruitment Marketing. 

IMMX is als geen ander in staat om een bedrijf te helpen met het opstellen van het werkgeversmerk, het bedenken van een creatief concept en het vervolgens in de markt te zetten met als doel het aantrekken van nieuw talent. 

Een uitgedachte en uitgewerkte strategie moet natuurlijk landen op een omgeving die het enthousiasme van de campagne kan vasthouden en bezoekers om kan zetten naar een succesvolle conversie. IMMX weet als geen ander dat Recruitment Marketing een vak apart is en kiest bewust voor het platform Serena. Serena heeft alles in zich waarmee IMMX een campagne om kan zetten naar succesvolle sollicitaties. 

 

We zijn bijzonder trots dat IMMX overtuigd is van het succes van Serena en zich heeft aangesloten als partner.

 

Waarom zou je nog wachten? Meld je aan.
Laat van je horen in ons netwerk.

Contact