30 juli 2024

Jouw werken bij website, gekoppeld aan Carerix

Jisca Mannessen

Naar overzicht

Een goede 'werken bij' of recruitment-website speelt een belangrijke rol bij het verleiden van nieuwe kandidaten. Maak je gebruik van Carerix, dan wil je ook graag dat je recruitment-website tot in de puntjes verzorgd is en er alles aan doet om je bezoekers te verleiden, boeien en betrekken.

Wat is Carerix?

Carerix is een Nederlands ATS- en CRM-systeem voor personeelsintermediairs, gebouwd als een SaaS-model. Carerix is opgericht in 2003. Het hoofdkantoor van Carerix is gevestigd op het Cornerstone Business Park bij Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast heeft Carerix een eigen ontwikkellocatie in Kiev en kantoren in Londen (VK) en Parijs (Frankrijk).

Met meer dan 1.000 klanten in 16 landen is het zeker een recruitment-systeem om te overwegen.

 

Voor wie is Carerix?

Carerix is er voor corporate klanten zoals ANWB, Intergamma en Spie, maar ook voor werving- en selectiebureaus zoals Sterksen en uitzendorganisaties zoals Techsharks. Carerix is een veelzijdig platform met een gebruiksvriendelijke interface waarmee je je recruitmentprocessen eenvoudig kunt optimaliseren en automatiseren.

 

Werken Bij-website koppelen aan Carerix

Haal het maximale uit je 'werken bij'-website en koppel Carerix met Serena. Serena zorgt ervoor dat de vacatures automatisch worden opgehaald. Het enige wat nodig is, is het instellen van de juiste credentials. Heb je meerdere websites, of meerdere talen? Dan gebruik je waarschijnlijk ook meerdere “mediums”. Koppel iedere taal aan het eigen medium en je maakt eenvoudig onderscheid tussen talen of landen.

Solliciteren kan eenvoudig via de formulieren van je 'werken bij'-website. Hierdoor blijven je kandidaten binnen de look en feel van je eigen 'werken bij'-website. Serena synchroniseert de gegevens veilig naar Carerix.

Meer weten over alle mogelijkheden die Serena en Carerix te bieden hebben? Boek een demo bij een van onze partners.

Waarom zou je nog wachten? Meld je aan.
Laat van je horen in ons netwerk.

Contact