11 juli 2024

Jouw werken bij site, gekoppeld aan Bullhorn

Jisca Mannessen

Naar overzicht

Wanneer je Bullhorn gebruikt, werk je met een state-of-the-art tool om jouw recruitmentprocessen te beheren en te controleren. Voeg daar een Serena-website aan toe en je recruitment funnel gaat door het dak. Of het nu gaat om een kleine website met essentiële functies of een complete maatwerk website, Serena heeft alles in huis om het maximale uit de koppeling met Bullhorn te halen.

 

Wat is Bullhorn

Bullhorn is opgericht in 1999 in Boston (Verenigde Staten) als een SaaS voor de recruitment- en staffingindustrie. Met een cloudgebaseerd ATS en CRM is het een echte pionier in de wereld van online recruitment. Vanaf 2012 is Bullhorn ook actief op de Europese markt.

Momenteel is Bullhorn met 10.000 klanten een van de marktleiders in de recruitment wereldwijd.

 

Voor wie is Bullhorn

Bullhorn is geschikt voor vrijwel alle soorten organisaties. Door de schaalbaarheid van Bullhorn is het geschikt voor zowel kleine als grote organisaties en kan het echt met je meegroeien als bedrijf. Het maakt niet uit of je een start-up bent of al een gevestigd merk, Bullhorn heeft alles in huis om jou te ondersteunen met de tools die jij op dat moment nodig hebt.

 

Werken-bij website koppelen aan Bullhorn

Bullhorn is een Salesforce-gebaseerde applicatie en daarmee uitermate geschikt om mee te koppelen. Koppelen gaat op basis van een zogenaamde RESTful API en uiteraard via veilige verbindingen.

Via de API van Bullhorn halen we de vacature-informatie op en zenden we de gegevens van een sollicitant terug.

Binnen Serena zit een mapping tool waarmee je de waarden van de gegevens uit Bullhorn eenvoudig kunt mappen aan de gegevens binnen Serena. Wanneer er een extra veld in Bullhorn bijkomt, kun je zelfstandig en zonder al te veel technische kennis dit nieuwe veld koppelen aan je CMS.

Ook het aanmaken van een sollicitant in Bullhorn kent vele extra mogelijkheden binnen Serena. Denk hierbij aan het meesturen van je UTM-data om je dashboards in Bullhorn verder te verrijken of het meezenden van een categorie, een sollicitatiebron of status in Bullhorn.

Als laatste is Bullhorn een van de weinige ATS-en waarmee we ook USP’s kunnen koppelen binnen het CMS.

 

Benieuwd hoe jouw werken-bij website next level gaat wanneer we Serena en Bullhorn met elkaar koppelen? Boek dan nu een demo!

Waarom zou je nog wachten? Meld je aan.
Laat van je horen in ons netwerk.

Contact